OM JENNY GUNN

Hur allt började...

Efter flera år med stressigt kontorsjobb som säljare fick jag ont i nacke och rygg. Jag blev nyfiken på massage och hur jag kunde kurera mig själv så jag började utbilda mig 2005 vid en kiropraktikmottagning i Malaysia. Detta gav mersmak och jag sadlade om i min karriär till att jobba med massage på heltid - ett val jag inte ångrar, jag har funnit mitt drömjobb!


Förbättring på gång...

Efter att ha jobbat ett antal år med den massageteknik jag lärde mig dvs djup- och triggerpunktmassage, där man använder mest armbåge och knogar, har jag nu förbättrat mitt sätt att behandla. Jag masserar numera bara med fingrarna som går effektivt ner i muskler, senor, brosk, leder, bindväv/fascia och ligament.


Idrottsmassör...

År 2012 utbildade jag mig till Idrottsmassör och det var ett stort kliv i karriären. Jag fick bättre förståelse för träning och framförallt idrottsskador. Med den kunskapen, i kombination med min massageteknik, har jag kunnat hjälpa många patienter med sina fysiska hälsa.


Ny behandlingsteknik föddes...

År 2016 markerar en ny milstolpe i mitt liv och karriär. Jag har utvecklat den ultimata massagetekniken - Fascia Repatterning™, som tar massage till en helt ny nivå!


Egen Studie & Blogg - från fysiska besvär till ohälsa...

Med min kunskap och intresse i fascia, har jag börjat göra egen studie i dess påverkan i vår hälsa. Missa inte min blogg!

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER